O nama

ARFA Services- novo ime za Facility Management!

Arfa Services d.o.o. nudi potpunu uslugu Integrisanog Facility Managementa koji obuhvata redovno, plansko i interventno održavanje svih sistema potrebnih za kvalitetno funkcionisanje objekata. Svojim klijentima nudimo i usluge savetovanja, razvoja i izgradnje,kao i upravljanja, održavanja i modernizacije objekata. Naše usluge pružamo na području Republike Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne gore.

Tehničko i infrastrukturno održavanje objekata

Pružamo sve usluge iz oblasti upravljanja nekretninama i pojedinim procesima u okviru ove delatnosti, sa posebnim fokusom na Facility Management :  tehničko održavanje, koordinacija i nadzor nad procesom sprovođenja specijalističkih ispitivanja potrebnih za ispunjenje zakonske regulative i redovnih servisa, usluga higijenskog održavanja, hortikulture, selidbi, deratizacija i ostalih pratećih servisnih poslova.

Servis rashladne tehnike, podrška i distribucija

U okviru svoje organizacije možemo se pohvaliti jednim od najvećih timova tehničara-servisera rashladne tehnike u regiji, što nas čini liderima u  pružanju kvalitetne podrške komercijalnim i proizvodnim objektima, koji imaju potrebu za redovnim i interventnim servisima i distribucijom rashladne tehnike.

Know-how

Iskustvo je naša najbolja preporuka.  U poslednjih 60 godina dostigli smo nivo znanja i veština koji, nam omogućavaju da nudimo usluge po principu "ključ u ruke" na području tehničkog i infrastrukturnog održavanja, a svojim mentorskim programom stručnog usavršavanja osiguravamo kontinuitet u razvijanju znanja.

 

Misija

Jedan od naših najvažnijih zadataka je individualni i profesionalni  pristup, u cilju pronalaženja najboljeg rešenja za svakog klijenta ponaosob.

 

Vizija

Biti regionalni lider u postavljanju novih standarda vrednosti i prvi izbor za Facility Management.